Trouwlocatie
Jullie bruiloft belooft een onvergetelijke dag te worden, één van de mooiste uit jullie leven. LEV by Mike biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Met haar rustieke en romantische ligging aan het water en tussen groen is het dé locatie voor culinair genieten en spetterend feesten! Wij zijn officieel benoemd tot Huis der Gemeente en dit houdt in dat je er zowel binnen als buiten aan het water je huwelijk kan laten voltrekken. Aansluitend de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om er voor jullie zelf en voor jullie gasten een onvergetelijke dag van te maken.

 

Trouwen voor de wet 
Stellen die in LEV by Mike willen trouwen kunnen zowel binnen als buiten een mooie plek reserveren via de medewerkers van de burgerlijke stand Winterswijk. Voor bezichtiging van de trouwlocatie en een persoonlijke kennismaking kunnen aanstaande bruidsparen zelf contact opnemen met LEV by Mike.

 

Het Diner
Een bijzonder belangrijk onderdeel van het feest is het diner, maar wij realiseren ons dat wensen sterk uiteen lopen. Naast een drie, vier of vijf gangen menu serveren wij ook walking dinners en live cooking diners vanuit onze kookstudio op de begane grond.
Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen. Wij zenden jullie dan een aantal menu’s waaruit jullie zelf je favoriete gerechten kunnen kiezen. Wij houden altijd rekening met eventuele vegetarische gasten en overige (dieet)wensen en zorgen graag voor passende alternatieven.

 

Het Feest
Omdat er grote en kleine feestjes zijn bieden we graag verschillende mogelijkheden. Bij kleinere gezelschappen berekenen wij dranken doorgaans op basis van nacalculatie. Grote gezelschappen offreren wij meestal een ‘drankenafkoop’. Dit houdt in dat wij voor een vooraf bepaalde tijdsduur (minimaal 3 uur) een vast bedrag per persoon in rekening brengen voor de dranken. Uiteraard kan dit zowel in afkoop met alleen binnenlands gedistilleerde dranken (Hollands assortiment) als met een combinatie van binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Ook hapjes zijn er in alle soorten en maten. Van lollies van eend met gelei van sinaasappel en truffel tot de eenvoudige maar vaak onmisbare bitterbal! Neem voor een persoonlijke kennismaking en een passende offerte contact met ons op, wij helpen jullie graag een droomfeest te organiseren!