Trouwlocatie

Jullie bruiloft belooft een onvergetelijke dag te worden, één van de mooiste uit jullie leven. LEV by Mike biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Met haar rustieke en romantische ligging aan het water en tussen groen is het dé locatie voor culinair genieten en spetterend feesten! Wij zijn officieel benoemd tot Huis der Gemeente. Dit houdt in dat je zowel binnen als buiten aan het water je huwelijk kunt laten voltrekken. Aansluitend aan de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Trouwen voor de wet 

Stellen die bij LEV by Mike willen trouwen kunnen, zowel binnen als buiten, een mooie plek reserveren via de medewerkers van de burgerlijke stand Winterswijk. Voor een bezichtiging of persoonlijke kennismaking kun je direct contact met ons opnemen.

 

Het diner

Een bijzonder belangrijk onderdeel van het feest is het diner. Wij realiseren ons dat wensen sterk uiteen lopen. Naast een drie, vier of vijf gangen menu serveren wij ook walking dinners en live cooking diners vanuit onze kookstudio op de begane grond.
Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen. Wij zenden jullie een aantal menu’s waaruit jullie zelf de favoriete gerechten kunnen kiezen. Wij houden altijd rekening met eventuele vegetarische gasten en overige (dieet)wensen/ allergieën en zorgen graag voor passende alternatieven.

 

Het feest

Omdat er grote en kleine feestjes zijn, bieden we graag verschillende mogelijkheden. Bij kleinere gezelschappen berekenen wij de dranken doorgaans op basis van nacalculatie. Grote gezelschappen offreren wij meestal een ‘drankenafkoop’. Dit houdt in dat wij voor een vooraf bepaalde tijdsduur (minimaal 3 uur) een vast bedrag per persoon in rekening brengen voor de dranken. Uiteraard kan dit zowel in afkoop met binnenlands en buitenlands gedistilleerde dranken.

Ook hapjes zijn er in alle soorten en maten. Van lollies van eend met gelei van sinaasappel en truffel tot de eenvoudige maar vaak onmisbare bitterbal! Neem voor een persoonlijke kennismaking en een passende offerte contact met ons op, wij helpen jullie graag een droomfeest te organiseren!