Kookworkshops – ontdek je kooktalent.

Ontdek je kooktalent bij LEV. by Mike én leef je uit. Onze kookstudio is dé plek om een avond te koken met vrienden of collega’s. In de hippe kookstudio kook je met de nieuwste technieken en uiteraard de mooiste producten!

Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. En dit alles met de modernste apparatuur en goed gereedschap. We werken uitsluitend met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Zaken – prikkelende vergaderomgeving.

Een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving prikkelt de zinnen. De rust en charme van LEV by Mike in combinatie met hoogwaardige gastronomie en Achterhoekse gastvrijheid staat garant voor een succesvolle bijeenkomst. De vergaderruimte is standaard voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar. Er zijn tal van opstellingen mogelijk. Geschikt voor groepen van 4 tot 24 personen.

 

LEV by Mike leent zich uitstekend voor kleinschalige meetings, trainingen of (product)presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Bijvoorbeeld met een lunch en/of diner. Maar ook om outdoor activiteiten te plannen. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is waar wij goed in zijn!

Graag denken we mee om u het beste Zaken Zonder Zorgen-arrangement aan te bieden. Neem voor advies of een offerte contact met ons op.